Navigate Up
Sign In
home |  mail |  workspaces |  moodle |  intranet |  contact  Roosevelt Conference Center

The Roosevelt Conference Center, part of University College Roosevelt and Utrecht University, is housed in one of the Netherlands most beautiful buildings: the former, late gothic-style, city hall of Middelburg located centrally on the Markt in Middelburg.  The Conference Center is an exclusive location for congresses, (international) events, receptions and workshops aimed at science & education, governmental & social organizations and NGO events.

The remaining information about the Conference Center is in Dutch, if you have any questions, please feel free to send an email to racc@ucr.nl

Het Roosevelt Conference Center, een onderdeel van University College Roosevelt  en de Universiteit Utrecht, is gevestigd in een van de mooiste gebouwen van Nederland: het voormalige laat-gotische Middelburgse Stadhuis aan de Markt in Middelburg.

Het Conference Center is een exclusieve locatie voor congressen, (internationale) evenementen, ontvangsten en workshops gericht op wetenschap & educatie, overheden en maatschappelijke organisaties of instellingen.

Er is een ruime keuze aan nabijgelegen restauratieve voorzieningen. Door het combineren van meerdere locaties op loopafstand zijn ook meer omvangrijke congressen en evenementen mogelijk.

Het Conference Center is per auto bereikbaar vanaf de A58 en ligt op loopafstand van het Centraal Station van Middelburg. Er is een directe treinverbinding (intercity) met Rotterdam, Amsterdam en Schiphol.

Algemene gegevens

Het Conference Center beschikt over 4-8 vergader-, congres- en ontvangstruimten met een capaciteit van 25-250 personen.

De zalen hebben een exclusieve inrichting en ontvangstruimten met de gewenste voorzieningen: 

  • Burgerzaal

  • Raadzaal

  • Voorhal

  • B&W-zaal

Meer informatie en/of reserveringen

Voor meer informatie of vragen kunt u een e-mail sturen naar racc@ucr.nl.

Om een zaalreservering te plaatsen kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier. Wij nemen contact met u op over de mogelijkheden op de door u gewenste datum.

Aanvraagformulier

Roosevelt Conference Center (RCC)

Lange Noordstraat 1

4331 CB Middelburg

tel. 0118-655500

fax 0118-655508

e-mail: racc@ucr.nl  

Reserveringen ontvangen wij graag uiterlijk vier weken voor de gewenste gebruiksdatum.

Burgerzaal.jpg

 Burgerzaal 


Raadzaal.jpg Raadzaal
 

BenWzaal.jpg

 B&Wzaal 


Voorhal.jpgVoorhal